Wegin

Klicka här för att redigera underrubrik

Wegin

Står för:

en utveckling i en sann anda för var person i hennes egen utvecklings nivå, tillfrisknande och kraft med min hjälp.

I dessa tider kan många känna sig tom i själen, att de har tappat bort sig själva. Våran mänsklighet hinner inte med i evolutionen av all information som kommer till oss från alla håll.


Denna tomhet gör ofta att man stannar upp och börjar söka, men ofta vet man inte vad man söker efter. Det inre kaoset gör att man kanske känner sig ledsen av någon orsak eller förvirrad och trött. Alla har vi våra kors att bära och det tar tid att lätta på den bördan man bär med sig men det går om man vill.


Som jag ofta säger till min familj, viljan måste finnas för att vinna över något.

Det går att leda hästen till vattnet men hästen måste dricka själv”


Med detta citat vill jag säga att det är vårat eget ansvar att vilja må bättre eller komma vidare till något mål i livet, det går inte att lägga över hela ansvaret på terapeuter och läkare utan det är ett samarbete.  Det är inte positivt för hälsan att  konstant tänka på eventuella sjukdomar, leta efter fel, och att ha negativa självsuggestioner. 


När man har kommit så långt med sig själv att vilja göra något åt sin hälsa ,så är jag glad om jag får hjälpa er och vara ert stöd i er process.                   

                                                                           Alla har rätt att må bättre.Vill inte utmåla mig själv att jag kan göra er 100% friska och glada. Det skulle vara en  osanning, men jag har intentionen att vilja hjälpa er efter bästa förmåga med min kunskap och erfarenhet till det bättre.

Många kanske är besvikna på skolmedicinen, men jag anser att den, och alternativmedicinen behöver varandra. Vi och skolmedicinen skulle nå mycket långt om vi kunde mötas och samarbeta som i andra länder. I dagens Sverige lyssnar man på vad läkaren säger och blir sedan besviken på systemet som inte håller måttet och inte är uppbyggt för levande varelser utan mer för paketförvaring, det gör att till slut så går man helt ifrån skolmedicinen som i vissa fall kan vara livsfarligt. Vill påpeka att jag vill samarbeta och tycker det är viktigt att ta hand om klienterna på deras nivå.

Ni är varmt välkomna till mig

Varma hälsningar

Anita Csuzy Bocsor

Wegin