Wegin

Klicka här för att redigera underrubrik

    Biopatisk Kinesiologi

Jag använder mig av en så kallad neutral indikatormuskel (klienten bildar en o-ring med tummen och ett annat finger) som jag mjukt drar i. Med hjälp av testampuller kan man prova vad som belastar din kropp. Om kroppen är belastad av ett ämne, klarar du inte att hålla ihop tumgreppet. Din kropp berättar själv vad som är fel.
Din kropp talar även om i vilken ordning behandlingen ska utföras. Du kanske söker för magbesvär, men  vi ger dig behandling för att t ex stärka din energi, innan vi kan börja behandla magen.

Du kanske känner att du har problem när du äter något födoämne, ett, som inte kommer upp som en belastning  vid första besöket, men som kommer fram vid något av återbesöken.

Vi börjar med att gå igenom din sjukdomshistoria. Jag använder sedan ditt tumgrepp (en neutral indikatormuskel) och med testampuller provar man vad som belastar din kropp just nu. Du får goda råd med dig hem, som kan förbättrar din situation.

Jag behandlar lager för lager som en ros som slår ut varje dag.

 Japanskenergi- massage

är även kallad den offentliga massagen” just för att den är så passande att få på offentliga platser. Du får behandlingen/ massagen via kläderna och jag använder mig av mina händer med en tryck -teknik som behandlar akupunkturpunkter och muskulatur, lymfa, blodcirkulation och delar av meridiansystemet ( energisystem i kroppen).

Massagen är suverän att utföras i företag/ konferanser och offentliga platser för att den bara tar 20 minuter. 


Under de 16 år jag har arbetat från och till med Japanska energimassagen har jag uppnått häpnadsväckande resultat. Många blir bättre med deras  rygg- och huvudvärk. En del kan äntligen sova ordentligt.  Kroppen är så fantastisk att den anpassar sig efter behandlingen.

I 30 minuter får klienten vara i centrum under behandlingen. Japanska energimassagen är en suverän form av friskvård och en nyupptäckt kroppsuppfattning väcks.

Kroppen märker av naturliga signaler och vissa blockeringar ger sig till känna. Blod-cirkulationen och  lymfcirkulationen kommer i gång. Den här massagen är utmärkt vid huvudvärk, migrän, frozen shoulder, trötthet, stelhet, vätska i kroppen etc.Lite regler

  1. Denna behandling ges ej vid hjärtfel t.ex vid användning av pacemaker.

  2. Ej vid feber

  3. Inga smycken , klockor eller bälten under behandlingen

  4. Tänk att inte röka, dricka kaffe eller alkohol innan och precis efter behandlingen

  5. Viktigt att dricka vatten efter behandlingen!Reconnective healing

är den process som upprättar förbindelsen mellan oss och universum och därmed låter healing komma till stånd. Det forskas grundligt kring Reconnective healingen och denna återkoppling får starkt stöd av de senaste teorierna på de nukleära och kvantfysiska områdena. Idag reser Eric världen runt för att visa andra hur de får tillgång till denna helande energi. Han reser även runt och föreläser för bla. professorer på sjukhus och universitet och han har varit med i otaliga TV program.

Se Eric Pearls hemsida:

ÖronakupunkturMetoden tros vara flera tusen år gammal. Den moderna öronakupunkturen utformades i Frankrike på 1950-talet av läkaren Paul Nogier.

Öronakupunktur bygger på att punkter på ytterörat motsvarar kroppens olika delar och organ. När en reflexpunkt på örat stimuleras får det via nervbanor och meridianer en effekt på motsvarande organ och olika rubbningar kan balanseras. Inom vården används den här metoden främst inom psykiatrin och vid abstinensbesvär.

Kan användas vid många olika problem t ex vid olika typer av smärta, spänningar, oro, ångest, allergi, sömnstörningar, nedstämdhet, trötthet, stress, menopaus samt vid beroendeproblem (mat, socker, alkohol, droger, tobak). Den ger ro, harmoni, förbättrad sömn, dämpad ångest och ökad vitalitet. Den lindrar påtagligt eller tar bort abstinenssymptom och stärker immunförsvaret.

När nålarna sitter på plats brukar en känsla av lugn och välbehag sprida sig i kroppen. Man kan få en värmekänsla i örat. Samma känslor infinner sig vid användning av kulplåster, som kan användas om det upplevs som lite obehagligt med nålar. Kulplåster förlänger behandlingstiden eftersom klienten går hem med en del kulplåster och kan trycka själv på punkten.

Jag använder sterila engångs nålar och sprittvättar insticksstället före behandlingen. Efter behandlingen kan man känna sig mycket avslappnad eller trött.